Huisontruiming

Huis ontruimen

Een huisontruimen is meestal nodig bij vervelende moment zoals bij bijvoorbeeld een scheiding, faillissement, etc. Doordat een huistontruimen voor veel mensen fysiek of mentaal niet mogelijk is bieden wij een proffesionele service hier voor aan.

Verschillende ontruimingen

Wij bieden veel verschillende ontruimingen aan zoals het ontruimen van de tuin, garage, schuur, zolder, loods, kelder,etc.

Volledig leeg en bezemschoon

Wij leveren de woning / huis indien gewenst volledig bezemschoon. In het geval van een woning verkoop kan dit het verkoop proces flink versnellen doordat de toekomstige koper een beter beeld krijgt van de woning. Bovendien lijkt de woning een stuk groter

Bedrijfsruimte ontruimen

Naast het ontruimen van woningen, ontruimen wij ook bedrijfspanden en bedrijfs loodsen. Net als bij een woningontruiming bieden wij een gratis en vrijblijvende offerte aan voor het ontruimen van uw pand.

Meer informatie over huisontruimen

Voor meer informatie over het leegmaken van een woning of bedrijfsruimte kunt u contact op vragen via het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook altijd een belletje doen naar het telefoon nummer boven aan de website.

Tags: huis ontruimen, bedrijfspand ontruimen, huis leegmaken, inboedel ontruimen