Woning ontruiming

Wij verzorgen het ontruimen en leeg opleveren van woningen bij overlijden of verhuizing naar een zorgcentrum. Ook het ontruimen van bedrijfspanden na een faillissement ligt binnen onze dienstverlening. Het leegruimen van een pand gebeurt geheel naar de eisen gesteld door de opdrachtgever of verhuurder. Ook het verhuizen en leeg opleveren van seniorenwoningen is een van onze diensten.
 
Er zijn diverse omstandigheden waardoor u zelf niet in staat bent de woningontruiming uit te voeren. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij het overlijden van een dierbare, echtscheiding of openbare verkoop. 

Wat gebeurt er bij een woning ontruiming?

Nadat u als opdrachtgever de dierbare spullen uit de woning heeft gehaal, zorgen wij verder voor het leegruimen en bezemschoon opleveren van de woning.
 
1. Allereerst wordt de inboedel gescheiden van bruikbare huisraad en afval. Kleding en textiel wordt ingezamelt en geschonken aan het Leger des Heils. Nadat de herbruikbare inboedel is verdeelt over de verschillende goede doelen
waar wij mee samenwerken is het tijd om het overgebleven afval naar de milieustraat te brengen.
 
2. De vloerbedekking wordt verwijderd en afgevoerd naar de milieustraat. Ook het verwijderen van gelijmde vloerbedeking is geen probleem voor ons personeel door het gebruik van professionele machines.
 
3. De gaatjes in de muren worden door ons gedicht.
 
4. Op alle elektrapunten worden kroonsteentjes geplaatst.
 
5. De woning of bedrijfsruimte wordt bezemschoon opgeveegd waarna wij contact opnemen met de opdrachtgever.
 
6. Wij verzorgen de eindinspectie met de opdrachtgever waarna alle afgesproken punten nagelopen worden.
 
Zoals u ziet nemen wij alle werkzaamheden over wat betreft de woningontruiming en alle praktische afwikkelingen die hierbij gepaard
gaan. Wij zorgen er voor dat de woning netjes wordt opgeleverd en alle inboedel op een zorgvuldige manier wordt verwijderd.

Verhuizing naar een zorgcentrum of instelling

Ook het verhuizen van senioren naar een zorginstelling nemen wij voor u uit handen. De overgebleven inboedel uit de ouderlijke woning
wordt verwijderd met eventuele vloerbedekking. Wij nemen uw zorgen uit handen.

Wilt u gratis een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op onze contact pagina

Tags: woning ontruimen, faillissement, vloerbedekking